Drømmer du om at blive selvstændig med eget ydernummer? Er du interesseret i en alsidig arbejdsdag, fagligt bredt velfunderet, møder patienter og udfordringer med et smil og med interesse for at lære nyt – så er du måske lige den kollega, vi står og mangler.

Stillingen

Tiltrædelse 1. september 2021

Du vil blive selvstændig fysioterapeut med eget ydernummer under 30 timer. Ydernummeret er en del af et oprindelig delt ydernummer over 30 timer. De to ydernumre har derfor en omsætnings limitering på knap 1.900.000(i 2021) til deling.

Du vil skulle behandle og træne, både individuelt og på hold, patienter på klinikken og ud til hjemmebehandlinger. Du vil derudover kunne tilknyttes vores deltagelse i forskningsprojektet Hip booster Trial. Har du selv ideer eller faglig ekspertise indenfor et specialområde, kan du også starte dit eget træningshold op.

Klinikken

Park Alléens Fysioterapi er en større klinik i Aarhus midtby med højt til loftet i mere end én forstand. Vi er pt. 6 fysioterapeuter, 3 sekretærer og huser desuden en gynobs fys, Diætisthuset og en læge med speciale i Reumatologi. Vi har en hyggelig og god kollegial atmosfære med plads til individualitet og dyrker princippet faglig sparring og inddækning. Vores behandlingskabiner er placeret, så der er høj grad af diskretion for patienten. Vi har derudover gode træningsfaciliteter til individuel træning og hold.  Hos os er patienten i centrum og vi ser det som vores opgave at hjælpe patienten til et godt og varigt resultat. jobmulighed

Lyder det som noget for dig?

Samtaler i uge 30 , så ansøg gerne snarest. Ansøgninger sendes til henrik@parkallefys.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til samme e-mail adresse – grundet sommerferie kan svartid være op til 24 timer.