Skulder/Albue/ Hånd

Smerter i skulder, albue og hånd er almindeligt forekommende. De fleste vil på et eller andet tidspunkt opleve smerter relateret til disse led. Der kan være mange årsager til smerter i skulder, albue og hånd det kan være arbejdsrelateret eller i forbindelse med sport eller andre aktiviteter. På Park Alléens fysioterapi har vi stor erfaring med at finde frem til årsagen til smerterne og hvordan de skal behandles.

Hvilke årsager er der til smerter i skuldre, albuer og hænder?

Sammenfaldende årsager i skuldre, albuer og hænder

  • Senebetændelse (tendinitis)
  • Musearm
  • Led skred (luksationer)
  • Knoglebrud
  • Slid eller leddegigt (artrose; artrit)

Særligt for skuldre og albuer

Skuldre

  • Slimsæksbetændelse (bursitis)
  • Frossen Skulder (Kapsulitis)       
  • Seneoverrivning (rotatorcuff læsion) 

Albuer:

  • Tennis og golfalbue (Epikondylitis)
  • Slimsæksbetændelse

Kan jeg få smerterne væk?

I langt de fleste tilfælde kan smerter i skuldre, albuer og hænder behandles og trænes væk. Det er vi på Park Alléens fysioterapi godt uddannet til.  Behandlingen og træningen afhænger naturligvis af hvilket led og skade det drejer sig om. Når vi har fundet frem til årsagen til smerterne i enten skulder, albue eller hånden sætter vi sammen målet for behandlingen og din fysioterapeut lægger en plan for hvad behandling og træning skal bestå af. Det kan f.eks. bestå af manuelbehandling af muskel og sene væv, led mobilisering, Ultralyd og laserbehandlingultralyd og specifikke træningsøvelser til styrke, stabilitet og bevægelighed.

Sammen gør vi forskellen

At blive en skade kvit har den største grad af succes når vi hjælpes ad. Vi kan hjælpe dig med at fjerne smerter og irritation gennem manuelle teknikker og anden behandling evt. med laser eller ultralyd.

Det stopper dog ikke der, for du kan aktivt hjælpe til din vej tilbage til før du fik din skade. Ved hjælp af de øvelser du bliver instrueret i, fokus på bevægemønstre og arbejdsstillinger samt generel belastning kan du selv gøre en masse for at få det bedre. Det gælder både på kort, men også på længere sigt.

Genoptræning

Din specifikke skade kan være mere sårbar og måske kræve længere supervision, og for andre kan det være svært, at fastholde sig selv i de gode vaner med træning og bevægelse på egen hånd – det ved vi godt på Park Alléens Fysioterapi.

Vi tilbyder derfor at understøtte med yderligere genoptræning og opfølgning. Vi har bl.a. flere forskellige hold, som du med fordel kan træne videre på. Derudover råder vi over en veludstyret trænings afdeling, hvor du på egen hånd, med mulighed for supervision, kan fortsætte din genoptræning. Det er trygt og motiverende.

Er det noget du kunne tænke dig at høre mere om? I så fald vil vi bede dig Kontakt os på info@parkallefys.dk eller ringe til os på 86126060. Du kan også følge med på  Facebook eller/og  Instagram og/eller Linkedin