Parkinson

Dette hold henvender sig til personer med diagnosen Parkinson.

Træningen er opbygget med fokus på styrke, balance, kondition, bevægelighed og koordination. Der lægges meget vægt på funktionelle øvelser, som relateres til hverdagen.

Der trænes bl.a. efter konceptet LSVT BIG, som er et koncept udviklet specifikt til patienter med Parkinson. Træningsmetoden mål er at forbedre din evne til at lave hurtige, større og mere kraftfulde bevægelser.

På parkinsonholdene indeholder træningen også træning i maskiner med vægt, med redskaber som bolde og elastik og på diverse balanceredskaber mm..

Et forløb indledes med en individuel konsultation, vi tager en snak om behov og mål.

Socialsamvær er i højsædet til træning, da det er motiverende at træne sammen, og udveksling af erfaringer om Parkinson er givende.

Der vil være fokus på træning af din holdning, gang, styrke, bevægelighed og balance. Der vil blive anvendt redskaber som bolde, elastikker og træningsmaskiner.

Husk at du er berettiget vederlagsfri TRÆNING når du har parkinson. Du skal blot have en henvisning fra din læge.

Er det noget du kunne tænke dig at høre mere om? I så fald vil vi bede dig Kontakt os på info@parkallefys.dk eller ringe til os på 86126060. Du kan også følge med på  Facebook eller/og  Instagram og/eller Linkedin