Hjemmebehandling

Hjemmebehandling og hjemmetræning tilbydes i eget hjem eller på plejehjem/bosted – vi dækker det meste af Aarhus og nærliggende forstæder. Én af vores dygtige fysioterapeuter fra klinikken kommer ud til dig, så du kan få behandling og/eller træning på din bopæl.

Hvis du eller din pårørende på grund af sygdom eller anden svækkelse ikke er i stand til at komme på klinikken, kan du tale med din egen læge om at få en henvisning til hjemmebehandling.  Der vil være en mindre merbetaling ved hjemmebehandling og træning, i form af et kørselstillæg, sammenlignet med behandling og træning på klinikken.

Uden henvisning kan du naturligvis også få behandling i eget hjem. Du skal dog være opmærksom på at taksten bliver noget højere end ved henvisning. Se takster her.

Vederlagsfri(gratis) hjemmebehandling og træning tilbydes til enkelte diagnoser efter henvisning fra læge. Er du i tvivl om du eller din pårørende er berettiget, kan du kontakte os eller egen læge. Du kan læse om ordningen HER

Er det noget du kunne tænke dig at høre mere om? I så fald vil vi bede dig Kontakt os på info@parkallefys.dk eller ringe til os på 86126060. Du kan også følge med på  Facebook eller/og  Instagram og/eller Linkedin.