Løbestilsanalyse, ganganalyse og individuelt tilpassede indlægssåler

Løbestilsanalyse, ganganalyse og individuelt tilpassede indlægssåler. Uhensigtsmæssig fodstilling kan påvirke måden du står, går og løber på. Dette kan påvirke resten af kroppen og forårsage smerter.

På klinikken tilbydes både scanning af fødderne via TOG gaitscan, løbestilsanalyse på løbebånd samt udarbejdelse af individuelt tilpassede indlægssåler.

Scanningen af fødderne foregår på en kraftplatform tilknyttet en computer, som i 2D og 3D kan vise, hvordan du står og går på fødderne.

Vi udprinter scanningen og vurderer, om du har brug for indlæg eller specielle sko.

Hvis du er i tvivl om din løbestil er optimal, eller hvis du får ondt, når du løber, kan vi også lave en løbestilsanalyse på dig for at finde ud af, om du bevæger dig hensigtsmæssigt. Vi optager dig med videokamera på løbebånd og analyserer resultatet på computeren. Ud fra dette kan vi vurdere, hvilken type sko du har behov for, og om du har brug for indlægssåler. Desuden kan vi hjælpe dig med at ændre din løbestil, hvis det findes nødvendigt. Vi kigger på din krop som en helhed og kan hjælpe dig med at optimere måden, du bevæger dig på.

Forud for scanning og løbestilsanalyse vil der altid være en grundig undersøgelse af bl.a. din bevægelighed, styrke og stabilitet.

Du vil altid blive tilbudt relevant behandling og vejledning i øvelser og genoptræning, hvis det er påkrævet.

Hvis det bliver vurderet nødvendigt at lave indlægssåler til dig, vil disse være 100% tilpasset dine fødder, og der vil være de korrektioner på sålen, der findes nødvendige for at få dine fødder til at bevæge sig mest hensigtsmæssigt uden at belaste din krop. Kontakt os eller book online hos  Iben eller Christine for at få lavet løbestilsanalyse, ganganalyse og individuelt tilpassede indlægssåler”.

Er det noget du kunne tænke dig at høre mere om? I så fald vil vi bede dig Kontakt os på info@parkallefys.dk eller ringe til os på 86126060. Du kan også følge med på  Facebook eller/og  Instagram og/eller Linkedin.