Mulligan Concept

Mulligan Concept – en effektiv og smertefri behandling

Mulligan metoden er opfundet og udviklet af Fysioterapeut Brian Mulligan fra New Zealand. Metoden er en manuel behandling, hvor man behandler så funktionelt som muligt og tager udgangspunkt i den eller de bevægelser, som patienten oplyser, der er problemer med. Metoden adskiller sig fra andre behandlingsformer ved at sammensætte en aktiv bevægelse hos patienten med at terapeuten samtidig laver en ledmobilisering. Mulligans metode er skånsom og smertefri og patienten er aktivt med til at genvinde bevægeligheden i de afficerede led. Behandlingen kan udføres på alle led i kroppen.

Samarbejdet med patienten er vigtigt. Fysioterapeuten orienterer løbende patienten om, hvad der testes for, hvad testen viser og hvilket behandlingsmål der opstilles. Patienten er med hele tiden, for man gør ikke noget på patienten men sammen med patienten.

Mulligan har udviklet et selvbehandlingsprogram med både øvelser, selvmobilisering og tapening og målet for behandlingen er altid så hurtigt som muligt at få patienten til selv at tage over.

Er det noget du kunne tænke dig at høre mere om? I så fald vil vi bede dig Kontakt os på info@parkallefys.dk eller ringe til os på 86126060. Du kan også følge med på  Facebook eller/og  Instagram og/eller Linkedin.