BEHANDLING

Behandling: Vi har et højt fagligt niveau hvor personalet løbende videreuddanner sig og opdaterer sig med den nyeste viden inden for alle fysioterapiens facetter.

Udover traditionel fysioterapi tilbyder klinikken en bred vifte af behandlinger, herunder behandling af sportsskader, løbeskader, Gynækologisk fysioterapi, Akupunktur, Løbestilsanalyse, ganganalyse og individuelt tilpassede indlægssåler,Ultralyd og laserbehandlingMckenzie-koncept og Mulligan Concept. Endvidere har vi mange træningshold såsom balance-, Parkinson-, Osteoporose, ben-, skulder- og ryghold.

Målrettet behandling

Vi starter med i fællesskab at sætte et mål for behandlingen. Det sker på baggrund af den henvisning, du har fra din læge, og en undersøgelse her på klinikken. Selve behandlingen kan bestå af massage, ledmobilisering, muskeløvelser, holdningskorrektion og/eller ultralyd. Vi har også en række specialtilbud, som du kan se i boksen til venstre.

Er det noget du kunne tænke dig at høre mere om? I så fald vil vi bede dig Kontakt os på info@parkallefys.dk eller ringe til os på 86126060. Du kan også følge med på  Facebook eller/og  Instagram og/eller Linkedin