TRÆNING

Fysio Yoga

FysioYoga hold

FysioYoga er træning med fokus på smidighed, afspændning, balance og styrke. Holdet er til dig, der ønsker mere ro og velvære, mens du styrker kroppen. Vi laver øvelser på gulv og stående til rolig og blid musik.

Genoptræning

Genoptræning

Hvis du har været undersøgt, indlagt eller opereret på et sygehus får du en genoptræningsplan på sygehuset. Genoptræning med en genoptræningsplan er gratis og betales af Aarhus kommune som har ansvaret for din genoptræning.  På Park Alléens fysioterapi er vi med i en aftale om, at varetage mange typer genoptræning gennem Aarhus kommune.

Hold

Hold

Pris: 120,35 kr. pr. gang. ​med henvisning. Hvert hold varer 55 min. Træner du på henvisning, har du mulighed for, at få tilskud fra ”Danmark”. Husk at melde afbud senest kl. 9 samme dag, hvis du ikke kan komme, ellers bliver der opkrævet et gebyr på 198,27 kr.

The hip booster

THE HIP BOOSTER

Park Alléens Fysioterapi deltager lige nu i et forskningsprojekt, som undersøger hvilken træningsform der er mest effektiv, og hvordan man vedligeholder effekten af træningen. Hvis du vil være med i forsøget, kan du få 3 måneders gratis træning. Her vil en fysioterapeut hjælpe dig med at komme godt i gang med træningen.

Træning er vigtigt for alle uanset alder – det gælder både styrke, udholdenhed, stabilitet og balance hos os kan du kan træne på Hold eller individuelt – i trygge rammer og med supervision .

Er det noget du kunne tænke dig at høre mere om? I så fald vil vi bede dig Kontakt os på info@parkallefys.dk eller ringe til os på 86126060. Du kan også følge med på  Facebook eller/og  Instagram og/eller Linkedin