Superviseret selvtræning

 

Superviseret selvtræning hold

Dette hold er for dig, som ønsker eller har behov for supervision under din træning/genoptræning. Det kan være, at du har nogle gamle skader i bevægeapparatet, der giver dig problemer i dagligdagen, som du ønsker at gøre noget ved.

Formålet med superviseret selvtræning er, at du har mulighed for at træne dit eget program i dit eget tempo, og vi vil være til stede under hele træningsforløbet til at rette, korrigere og justere dine træningsøvelser.
Alle, der ønsker at træne her, vil blive undersøgt af en af klinikkens fysioterapeuter, der derefter vil skræddersy et træningsprogram, der netop passer til den enkeltes behov.

”Raske”, der blot gerne vil træne under betryggende vilkår, er også velkomne til at benytte vores træningsfaciliteter Her gælder de samme regler for undersøgelse og programlægning. Superviseret selvtræning kan også bruges, hvis du træner hjemme, men har brug for at få dine øvelser rettet til. Sådan sikrer vi os, at øvelserne udføres korrekt gennem hele forløbet, så du får mest muligt ud af din træning. 

Book online eller kontakt os