Park Alléens Fysioterapi søger fysioterapeut vikar.

Vores vikar har pga. pressede studier ønsket at stoppe snarest muligt. Vi mangler derfor en fagligt engageret fysioterapeut som brænder for at gøre en forskel for sine patienter med gå på mod og lyst til at lære som vigtigste kvalifikationer.

Er du interesseret i en alsidig arbejdsdag, fagligt bredt velfunderet, møder patienter og udfordringer med et smil og med interesse for at lære nyt – så er du måske lige den kollega, vi står og mangler.

Vi oplever i øjeblikket en støt øget patienttilgang og samtidigt har vi i øjeblikket en fysioterapeut sygemeldt. Der vil derfor muligvis hurtigt blive brug for dig i en del timer særligt om eftermiddagen og på fredage. Samtidigt nærmer vi os sommerferietid hvor vi altid har brug for mange vikartimer.

Kan du se dig selv arbejde på en klinik med gode kolleger og faglig sparring hvor patienten er i fokus – så er det måske lige dig vi søger.

Ansøgninger modtages kun på mail:  info@parkallefys.dk

Er der noget du kunne tænke dig at høre mere om? I så fald vil vi bede dig Kontakt os på info@parkallefys.dk eller ringe til os på 86126060.