Interesser:
 • Har stor interesse for nakkeproblemer, piskesmæld, svimmelhed og hovedpine. Her trækker jeg på den nyeste viden på området med både øvelser fra f.eks. ”dynamisk stabilitet”, og manuel behandling fra diverse nakkekurser, for at sætte sammen den mest effektive og langtidsholdbare behandling.
 • Var med til NM i 100m som 15årig, og har derfor en forkærlighed for løbeteknik og problemer med fod/knæ/hofte i relation til løb. For mig vil det altid være et plus, hvis vi kan finde ud af, hvorfor problemet kom, så målet bliver at smerterne forsvinder og ikke kommer tilbage.
 • Jeg har de sidste år fået mere og mere interesse indenfor skulderproblemer, da det er et komplekst område, hvor der tit er flere faktorer, man skal kunne binde sammen for at løse det store billede.
 • Det at jeg selv har været løber og gymnast på højt plan, kombineret med styrketræning de senere år, har givet mig en god base for at se ”det store billede” i bevægelsesapparatet. Jeg er derfor blevet glad for de lidt mere komplekse problemstillinger, hvor man tit skal tænke lidt ud af boksen for at komme i mål.
 • Står for ryghold og 1 parkinsonhold på klinikken.
Kurser:
 • Dynamisk stabilitet (intro og nakke).

På disse kurser lærer man, hvordan man diagnosticerer og designer den bedst mulige træning i forhold til de problemer man ser. Her kigger man på de små stabiliserende muskler og de store muskler vi bruger til bevægelse. Er meget godt iforhold til f.eks. piskesmæld/slag mod hovedet osv.

 • Manipulations kurser (Nakke, thorax, lænd, si led, hånd og ben).

Manipulation kender de fleste som ”knæk”. Det kan i nogle tilfælde være et godt supplement til andre behandlingsteknikker ved f.eks. låsninger i led. De fleste har på et tidspunkt oplevet, at det er som om det låser i ryggen eller nakken, og at man lige skulle have haft et ”knæk” for at låse op igen. Selve ”knæk lyden” kommer af et over- og undertryk i det led fladerne i kort tid forandrer stilling iforhold til hinanden, så man behøver ikke være bange for at noget ”går i stykker” 😊

 • Gang og løbestilsanalyse.

Inden jeg blev fysioterapeut, tænkte jeg at akupunktur var noget ”hippie pjat”, men har måttet krybe til korset og indrømme, at det er et godt supplement til træning ved f.eks. tennis/golf albue, skinnehindebetændelse, og folk der reagerer kraftig på manuel behandling.

 • Parkinson og Parkinsondans.
 • Kinesiotapning

Et godt supplement ved div. problemstillinger i bevægelsesapparatet. Jeg bruger det specielt ved skulder, albue og knæ skader.

 • Manuel terapi (nedre kvadrant)

Diagnosticering og behandling af fod, knæ, hofte og lændeproblematikker

 • bassin kurser
Om mig:

En glad og empatisk nørd med hjertet på det rette sted. Er glad for udfordringer, og i at være grundig i mit arbejde. Bestræber mig på at lytte til problemstillingerne folk måtte komme med, og forsøger at finde på en god og effektiv løsning. Er mest glad for at finde løsninger, hvor folk får redskaber til at kunne komme af med sit problem på den lange bane, og jeg er derfor mest glad for kombinationen af øvelser og manuel behandling.

Personlig har jeg været gymnast og løber på højt niveau, men har de senere år dyrket løb og styrketræning på motionsniveu. Har mange interesseområder, og læser en masse om alt imellem himmel og jord. Har tidligere uddannelser som elektronik reparatør og som sang lærer. Bor i Harlev med min kone og 2 (snart 3) børn.